Tanke nr 155: Söndagssnoende

Jag har inget att säga idag. Orden har torkat. Höll på att skriva "torskat". Påverkad av bloggossfären (stavas hur?) och Steve Lando. Följ hans länkar. Jag har beundrat honom på avstånd sedan jag hittade honom på poeter.se för sisådär tre år sedan. Han är en skicklig skribent och respondent.

Nu ska jag daska fena och fixa middag.

Kommentarer

är det där en torsk? oj, vad jag måste ha dåligt fisksinne, det skulle jag aldrig gissat. Det ser ut som en annan slags fisk som jag inte kommer på namnet på:)

Jag för min del funderar fortfarande vilket nick du bar på poeter.se

men, jag blir väldigt charmad o smått generad utav denna ändå ganska långtida följsamhet, samt naturligtvis utav dina värmande och fina ord häruti.

Tackar stort. Betyder mer än vad du antagligen tror.
Jenny sa…
Hoppas det är en torsk. Tycker mig ana ett litet skägg... Nick på poeter: JeFo (fast jag lämnade dem när det var turbulens om sajten skulle finnas kvar eller inte).

Ang berömmet: På poeter fanns många skribenter, men få respondenter. Den som gick i land med att ge konstruktiv kritik var du. Dina alster gör mig ibland generad, ibland fnissig (som fiskinläggen), men alltid en smula nyfiken. Dessutom har jag mina släktrötter i Halmstad och är, ska jag erkänna, löjligt svag för dialekten ;).
ja stackars Sten, han fick det lite körigt:)

ah, JeFo, känner jag igen:)

det finns inget fagrare än sydhalländska (i norden):)
Anonym sa…
More fish in the sea, eller nordisk beryx är också en fisk: http://alltipastell.blogspot.com/2008/05/strre-beryx-eller-nordisk-beryx.html
Jenny sa…
Steve: Man blir liksom vänligt inställd när ngn pratar halländska. Det låter så snällt...

allt i pastell: skönt att det finns fler som uppskattar fenans makt (eller nåt;)).