Tanke nr 177: Framgång

Ibland har man flyt, ibland inte. Dagen började bra: kom upp i tid. Ska definitivt byta ut min hysteriska alarmsignal mot radion även i fortsättningen. Men varför måste programledarna hurtfriskt skrika ut sina (icke)existerande budskap?

Ramlade sömnigt in på jobbet lagom till att morgonfikat var över. Haffades för samtal som resulterade i mer jobb. Tjoho! Här ska organiseras workshop. Skönt att få släppa administrerandet ett tag och ägna sig åt rollen som kreatör. Därefter drog jag i några trådar, redde ut ett par nystan och fluffade lite i största allmänhet.

Nere i Frilansarnas lokal, där även jag huserar sedan en månad tillbaka, väntade M med kaffe, fikabröd och målarfärg. Vi rollade, muttrade, skruvade och rollade lite till. Det blir bra när det blir färdigt.

Väl tillbaka i K-torp blev det thaimat, organiserande av fredagens gemensamma outfitsfix inför Tip och nu är det dags för dagens Morden i Midsomer-avsnitt. Åhå! Ett Tom Barnaby-test... Isch. Hade inte alla rätt. Då blir det till att se fler avsnitt.

Kommentarer

Anonym sa…
Gissa vem som hade 8 rätt av 8 möjliga i Tom Barnabytestet???
Anonym sa…
Morden i midsummer är bara sååå bra! Kul att du får mer jobb!

Faster
Jenny sa…
M: Klart du hade. Annars hade jag varit djupt besviken ;).

Faster: Instämmer :). Och ännu mer jobb verkar det bli. Gött är det. Allt bra med Hubbe (och er)?