Tanke nr 665: Prolog 2013


Huvudet fullt av intryck efter en intensiv helg i Västerås. Prolog 2013 är över. Är trött i huvudet av alla samtal, alla idéer, alla roller. Trött men nöjd.

I fredags blev det mest att hänga med saknade vänner, att vara uppe sent och bli uppdaterad om allt som hänt sen senast. Var på pysselworkshop i falsk metall, diskuterade Knutpunkt och träffade nya bekantskaper.

Lördagen startade med kort shoppingrunda, sedan lunch. Fortsatte med att lajva familjelajv om en sommarkväll på campingplatsen, prata blackboxtekniker och sedan ytterligare ett familjelajv: Familjen Andersson. Oerhört kul att dela på roller med en annan spelare. Kort egentid på hotellet innan rumskompisarna återkom efter lajvmöte. Missade tyvärr lajvpresentationerna, men fastnade för två stycken; ett i oktober och ett i början på nästa år.

Det var en sömnig söndag som började med ett speltest av ett lajv om svåra frågor, övergick i diskussion om nya projekt efter lunchen och sedan var det dags för tågresa mot huvudstaden. Två gånger under dagen försökte dock olika människor få med mig på tåg respektive bil till mitt gamla hemma…

Prolog är välbehövligt, snyggt arrangerat och peppande som fan. Hoppas det blir av nästa år också.

För övrigt ska jag gå till biblioteket. Dags att läsa lite mer om landet Oz.

Kommentarer